- IMC-Motorclub Flensburg

Selskab for service af tysk indregistrerede køretøjer uden afgift
Gå til indhold

Hoved menu:

Information om IMC on Tour 2019

Turen er planlagt at gå østpå:

1. Vi starter med at besøge to spændende ting i det gamle Østtyskland.

2. Derfra går turen ind i det sydlige Polen mod „Jelenia Góra“ (naturpark).

3. Vi ta‘r en tur til „Schneekoppe“ (med kabelbane op på et bjerg 1600 m højde), eventuelt „Karlów Heuscheuergebirge“.

4. Ned til „Goldmine Zloty Stok“ og derfra mod Auschwitz.

5. Videre til Krakow og se på byen.

6. Fra Krakow til Polens ældste saltmine „Wieliczka“. Her skal vi ned og se kapellet i 110m dybde. Dybden af minen er på 327 m og den har gange på 300 km. (Mange trapper.)

7. Herfra videre mod „Zakopane“ – en rigtig hyggelig by. Op i de høje „Tatra Bjerge“ (2000 m) – med kabelbane op i 1380 m højde.

8. På en flodtur med tømmerflåde på „Dunajec“ floden ( 14 km).

9. Derfra ind i Slovakiet gennem de høje “Tatra Bjerge”. (Husk man skal have vignette i forruden, købes ved grænsen). Her skal vi også op med en gondol i 2000 m højde.

10. Vi kører igennem Slovakiets nationalpark “Karpaterne” til Budapest med sightseeing i Budapest.

11. Fra Budapest kører vi ned med Balatons østside til “Héviz”. Héviz har Europas største aturlige thermal bad (2 ha og 32° - 34° varmt). Alle kan være med – husk badering. Det er muligt, at komme til vinsmagning i Héviz.

12. Her slutter turen men kan forlænges i Héviz eller man kan køre videre til „Bük“ som også er et dejligt stort badeområde.

Turen starter:       Den 26. August 2019, hvor vi mødes i Beelitz (Østtyskland).

Turens varighed:  Tyskland / Polen – 2 uger, Slovakiet / Budapest – 1 uge,
                               Balaton / Héviz – 1 uge.

Turens pris:          1.300,00 € pr. autocamper, hvoraf IMC giver de 300,00 € som tilskud.
                               Der opkræves
et depositum på 100,00 € ved tilmelding.

Turen køres med: max. 12 – 15 autocamper.

Spørgsmål besvares af: Verner Christiansen på tlf. 40 31 40 98 eller mail: verner51@live.dk

Tilmelding: senest 1. April 2019: – mail: info@imc-motorclub.de

Home | Om IMC | Rejsebeskrivelser | Link | Billeder | Kontakt os | Ansøgninger | Info til omdeling | Prislister | Produktliste | Arrangementer | Åbningstider | Orientering | Generel sitemap
mIMC - Schäferweg 10  -  D-24941 Flensburg - Tel.(0049) (0)461 900 19910m